Nieuws

Over Windows 8 Info en de partners

Partner 1 - Aliter Networks

Aliter Networks is een Almeers bedrijf dat tweedehands netwerk hardware levert. Standaard zit op de apparatuur drie jaar garantie. Prijzen kunnen tot wel 90% goedkoper zijn dan de normale verkoopprijs. We hebben een groot scala aan netwerk apparatuur. We verkopen switches, routers, VoIP apparatuur en meer. Van merken als Cisco, Juniper, Extreme en meer.

Een ander groot pluspunt is dat er bij Aliter meertalige support is. Zo zijn wij bereikbaar in het Nederlands, Engels, Frans (Cisco d’occasion), Duits, Italiaans en Spaans.

Meubels vergelijken en online kopen

Nu de lente er is en er zomers weer is, is het wellicht tijd voor nieuwe meubels. Waar moet je dan beginnen? Uren struinen op de meubelboulevard of vintagewinkels? Het liefste koop je je meubels gewoon vanuit je luie (tuin)stoel. Dat is mogelijk! Meubels internetshoppen kan steeds makkelijker en is erg leuk. Waar vind je alleen al deze meubels?

Furn.nl is dé uitkomst hiervoor. Op furn.nl kun je meubels vergelijken. Vergelijk stoelen, banken, tafels, verlichting en nog veel meer op kleur, materiaal, merk en levertijd. Er staan inmiddels al meer dan 25.000 meubels op de site en dit aantal blijft maar groeien! Ook voor leuke online tuinmeubelen zoals tuintafels.